Széndioxid terápia - a könnyű lábakért

Széndioxid terápia csizmával

A széndioxid terápia alkalmazása érszűkület esetén javasolt, mivel ez a természetes módszer nagyon pozitív hatással van a test bármely részére, ahol érszűkület jelentkezik. Az érszűkület kialakulása után az érintett testtájra nem jut be megfelelő minőségű és mennyiségű tápanyag, illetve oxigén, és ez fizikai fájdalommal jár. Ha az érintett területet nem kezeljük időben, az érszűkület súlyosbodhat. Ezt követően érelzáródás jöhet létre, a következmény pedig a szövetek elhalása, végső esetben az egész szervrész elhalása lehet.

Gyakori az érszűkület megjelenése a lábakban, és ha az valóban valamely végtagban alakul ki, csak az amputáció nyújthat megoldást. Ez a súlyos beavatkozás azonban elkerülhető, ha lábban jelentkező érszűkületre igénybe vesszük a Széndioxid Csizma nyújtotta lehetőségeket. A kezelés során a széndioxid a bőrön keresztül jut el a láb szöveteibe, és már a sejtek szintjén, illetve a vérben is fokozza az oxigénfelvételt.

A Széndioxid Csizma általi terápia alkalmazása tágítja a láb hajszálereit és ereit, így hozzájárulva a vérkeringés normalizálásához. Érdemes ezt a forradalmi terméket már az első tüneteknél alkalmazni, így megelőzhetjük a betegség szövődményeinek kialakulását.

« Széndioxid csizma